BLOODY MARY SOUP

1 SPSK. OLIVENOLIE

450 G GROFTHAKKEDE TOMATER

4 FINTHAKKEDE FORÅRSLØG

1 L TOMATJUICE

3 SPSK. WORCHESTERSHIRE SAUCE

3 SPSK. BALSAMICO

SAFT AF 2 LIME

12 DRÅBER TABASCO

SELLERISALT

Sauter de grofthakkede tomater i olivenolie til de er møre.

Tilsæt forårsløg og tomatjuice og bring suppen i kog.

Kom worchestershire sauce, balsamico, limesaft og tabasco ved og lad det simre 10 min.

Smag til med ekstra tabasco samt sellerisalt.


PIZZA MAGARITA

1 RULLE PIZZADEJ CA. 400 G

TOMATER

2-3 BØFTOMATER

1 FED HVIDLØG

1 SPSK OLIVENOLIE

SALT, PEBER

2 POSER FRISK MOZZARELLA 125 G

1 LILLE POTTE FRISK BASILIKUM

Tænd ovnen og varm den op til 250ºc.

Udrul dejen med bagepapiret ud på en bageplade.

Hak tomater og bland med knust hvidløg, 1 spsk hakket frisk basilikum, olivenolie, salt og peber.

Fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.

Skær osten i tynde skiver og læg dem oven på.

Sæt pizzaen i ovnen i 8-10 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys med frisk basilikum og server straks.