KOLD OG KRYDRET GAZPACHO

2 SNACKPEBRE

1/2 KG SOLMODNE TOMATER

1/2 SKRÆLLET AGURK

1 FINTHAKKET LØG

1-2 FED HVIDLØG

2 SPSK. OLIVENOLIE

2 SPSK. KONCENTRERT TOMATPURE

1/2 L KOLD GRØNSAGSBOUILLON

SAFT AF 1/2 CITRON

SALT OG FRISKKVÆRNET PEBER

Halver peberfrugterne og fjern kernerne.

Skær peberfrugt, tomater og agurk i mindre stykker.

Gem lidt af hvert til pynt og skær det i små tern.

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til grønsagerne er findelte.

Smag citronsaft, salt og peber.

Server suppen isende kold med små grønsagstern på toppen.


SPANSKE TOMATBRØD

4 TYKKE SKIVER LYST BRØD, GERNE ET RUSTIKT DURUMBRØD

4-6 COCKTAIL TOMATER

1 FED HVIDLØG

4 TSK GOD OLIVENOLIE

EVT. 4 SKIVER SERRANOSKINKE

Rist brødene.

Halver tomaterne og gnid dem, mas dem ud på brødet så saften og kødet smøres ud på brødet.

Rør olivenolie og hvidløg sammen og stænk det over brødet.

Læg evt. en skive serrano skinke øverst og server.spanske tomatbrød