TOMATMAD

1 SKIVE GROFT OG LÆKKERT RUGBRØD

1-2 TOMATER

50 G RYGEOST

SALT, GROFTKVÆRNET

PEBER

PURLØG

Skær tomaterne i skiver og læg dem på et stykke smurt rugbrød

Læg rygeosten oven på, krydr med salt og peber og drys med klippet purløg.


PASTA MED CHERRY TOMATER

200 G GOD SPAGHETTI ELLER ANDEN BÅNDPASTA

1 BAKKE CHERRY TOMATER

1 HÅNDFULD OREGANO OG BASILIKUMBLADE

1/2 DL GOD OLIVENOLIE

SALT, PEBER

1 FED KNUST HVIDLØG

1 TSK HVID BALSAMICO

FRISK REVET PARMESAN

Kog pastaen aldente som anvist.

Halver tomaterne og kom dem i en skål sammen med krydderurter, olivenolie, salt, peber, hvidløg og balsamico.

Bland det godt med hånden så tomaterne samtidig mases lidt og saften løber ud.

Hæld vandet fra pastaen og bland straks med de friske tomater.

Smag til med balsamico, salt og peber og server straks med frisk revet parmesan.