TOMATSALAT MED FERSKNER

8-12 COCKTAILTOMATER

3-4 FERSKNER ELLER NEKTARINER

2 POSER FRISK MOZZARELLA A 125 G

1 SPSK BALSAMICO

2 SPSK OLIVENOLIE

SALT, PEBER

1 LILLE POTTE BASILIKUM

Halver tomaterne eller skær dem i tykke skiver.

Skær fersknerne i både.

Skær mozzarella i skiver og anret det hele på et fad eller tallerkener.

Pisk balsamico, olivenolie, salt og peber sammen og hæld det hen over salaten.

Pynt med basilikumblade.


GRÆSK TOMATSALAT

8 TOMATER

200 G FETA

1 RØDLØG

100 G KALAMATA

OLIVEN

1 SPSK CITRONSAFT

2 SPSK OLIVENOLIE

SALT, PEBER

FRISK OREGANO ELLER MERIAN

Skær tomaterne i skiver og læg dem på et fad.

Bræk fetaosten i mindre stykker og skær rødløgene i tynde skiver.

Fordel ost, rødløg og oliven oven på tomaterne og dryp med en dressing af citronsaft og olivenolie smagt til med salt og peber.

Pynt med masser af frisk oregano og salaten er klar.