PEBERFRUGT TIPS


OPBEVAR PEBERFRUGTER I KØLESKABET

Husk at opbevare peberfrugter i køleskabet i posen. Det holder peberfrugterne knasede sprøde og friske.


PEBERDRESSING

Prøv at rive peberfrugter i cremefraiche og smag til med citronsaft og evt. friskhakket basilikum.
Perfekt til fisk og kød.


RØD PEBERSAUCE

Blend grillede peberfrugter med varm fløde eller vend de blendede peberfrugter i lun bechamelsauce.
Smag til med salt og evt. friske krydderurter.


SKOLEFRUGT

Prøv at give børnene tykke skiver af peberfrugt i madpakken sammen med små
cocktailtomater og en skoleagurk. Det er sundt, det er sødt og det sprødt.


PEBERFRUGT PÅ GRILL

Peberfrugt er meget lækker på grill. Skær peberfrugterne igennem på den lange led og læg dem på grillen med skindsiden nedad. Prøv også at skære frugterne i mindre stykker, og sæt dem på grillspyd med
kød og grønt fx løg skåret i både, minimajs og cocktailtomater.


TAPASPEBER

Skær Peberfrugter igennem på den lange led. Læg dem med skindsiden opad i ovnen ved 200 grader.
Tag peberfrugterne ud af ovnen, når de tager farve, og kom dem brændvarme i en plasticpose. Lad peberfrugterne hvile i posen, til du kan trække skindet af med en kniv. Servér peberfrugterne dryppet med en god olivenolie og krydr med salt. Serveres med små skåle af oliven, nødder, tørret skinke, syltede løg osv.